Kaip gauti patvirtinimą „Facebook“: atrakinkite paslaptis

Sukurti 6 kovo, 2024
patvirtino Facebook

„Facebook“ patvirtinimas yra prestižinis statusas, kurio siekia pasiekti daugelis vartotojų. Tai būdas asmenims ir įmonėms platformoje įrodyti savo autentiškumą ir įgyti patikimumą. Šiame straipsnyje žingsnis po žingsnio paaiškinsiu, kaip gauti patvirtinimą „Facebook“, ir pateiksiu vertingų patarimų, kaip padidinti jūsų sėkmės galimybes.

Kodėl turėtumėte gauti patvirtinimą „Facebook“?

Patvirtinimas „Facebook“ turi keletą privalumų. Pirma, tai suteikia jūsų profiliui ar puslapiui pasitikėjimo ir autentiškumo sluoksnį. Kai naudotojai mato mėlyną patvirtinimo ženklelį šalia jūsų vardo, jie žino, kad jūsų paskyra yra teisėta, o ne apsimetėlis. Tai gali žymiai padidinti jūsų patikimumą, ypač jei esate viešas asmuo, influenceris ar verslas, siekiantis sukurti tvirtą buvimą internete.

Antra, patvirtintoms paskyroms teikiama pirmenybė paieškos rezultatuose. Kai kas nors ieško jūsų vardo ar jūsų įmonės „Facebook“, patvirtinimo ženklelis padidina tikimybę, kad jūsų profilis arba puslapis bus rodomi paieškos rezultatų viršuje. Tai gali paskatinti daugiau matomumo, sekėjų ir įsitraukimo.

„Facebook“ patvirtinimo pranašumai

Be pasitikėjimo ir matomumo, patvirtinimas „Facebook“ suteikia papildomų privilegijų. Patvirtintos paskyros turi prieigą prie išskirtinių funkcijų, tokių kaip tiesioginis vaizdo transliavimas, išplėstinė analizė ir galimybė gauti pajamų iš turinio per skelbimų pertraukas. Šios funkcijos nepasiekiamos paprastiems vartotojams, todėl patvirtinimas suteikia konkurencinį pranašumą.

Be to, labiau tikėtina, kad patvirtintos paskyros bus svarstomos siekiant partnerystės, bendradarbiavimo ir rėmimo galimybių. Prekės ženklai ir įmonės dažnai ieško patvirtintų paskyrų, su kuriomis galėtų susieti, nes tai užtikrina jiems jūsų autentiškumą ir pasiekiamumą. Tai gali atverti duris įdomiam bendradarbiavimui ir pajamų srautams.

„Facebook“ patvirtinimo proceso supratimas

Prieš pasinerdami į patvirtinimo veiksmus, labai svarbu suprasti „Facebook“ patvirtinimo procesą. Platforma turi konkrečius tikrinimo kriterijus, todėl ne visi yra tinkami. „Facebook“ pirmiausia tikrina paskyras ar puslapius, kuriuose yra didelė tikimybė, kad bus apsimetinėjama, arba puslapius, kurie kelia didelį visuomenės interesą.

Kad galėtumėte gauti patvirtinimą, turite turėti pilną ir aktyvų profilį arba puslapį su daugybe sekėjų. Taip pat turėtumėte laikytis „Facebook“ bendruomenės gairių ir paslaugų teikimo sąlygų. Labai svarbu pažymėti, kad „Facebook“ nepriima individualių prašymų patikrinti. Vietoj to, platforma aktyviai peržiūri paskyras ir puslapius ir inicijuoja patvirtinimo procesą, jei mano, kad tai tinkama.

Kaip padidinti savo tikimybę gauti patvirtinimą „Facebook“.

Nors patvirtinimo procesą „Facebook“ jūs visiškai nekontroliuojate, yra veiksmų, kurių galite imtis, kad padidintumėte tikimybę gauti patvirtinimą. Štai keletas strategijų, kaip pagerinti savo šansus:

  • Sukurkite tvirtą buvimą internete: sutelkite dėmesį į aukštos kokybės turinio kūrimą, atitinkantį jūsų tikslinę auditoriją. Nuolat bendradarbiaukite su savo sekėjais ir plėskite bendruomenę įvairiose platformose.
  • Užtikrinkite patikimumą: pasidalykite vertingomis įžvalgomis, žiniomis ir originaliu turiniu, kad taptumėte savo srities autoritetu. Bendradarbiaukite su kitais patikimais asmenimis ar prekių ženklais, kad padidintumėte savo patikimumą.
  • Išlaikykite profesionalų įvaizdį: įsitikinkite, kad jūsų profilis arba puslapis atspindi profesionalų įvaizdį. Naudokite didelės raiškos profilio ir viršelio nuotraukas, pateikite tikslią kontaktinę informaciją ir optimizuokite biografiją arba skiltį apie.
  • Įsitraukite autentiškai: bendraudami su auditorija būkite nuoširdūs. Greitai ir pagarbiai atsakykite į komentarus, žinutes ir užklausas. Parodykite, kad esate pasiryžęs užmegzti prasmingus ryšius.
  • Pasinaudokite kitais patvirtinimo kanalais: jei jau buvote patvirtintas kitose socialinės žiniasklaidos platformose arba gavote kokių nors reikšmingų apdovanojimų ar sertifikatų, paminėkite juos savo Facebook profilyje arba puslapyje. Tai gali padidinti jūsų patikimumą ir patraukti „Facebook“ tikrinimo komandos dėmesį.

Įgyvendindami šias strategijas galite padidinti savo buvimą internete ir padidinti tikimybę, kad „Facebook“ jus pastebės, kad patikrintų.

Žingsnis po žingsnio vadovas: kaip gauti patvirtinimą „Facebook“.

  1. Užtikrinti tinkamumą: kaip minėta anksčiau, labai svarbu atitikti „Facebook“ patvirtinimo kriterijus. Įsitikinkite, kad turite visą profilį arba puslapį, laikykitės bendruomenės gairių ir turite daug sekėjų.
  2. Optimizuokite savo profilį arba puslapį: peržiūrėkite savo profilį arba puslapį ir įsitikinkite, kad jis tiksliai atspindi jūsų prekės ženklą arba tapatybę. Naudokite aukštos kokybės profilio nuotrauką, viršelio nuotrauką ir pateikite išsamios informacijos apie save arba savo įmonę.
  3. Paruoškite patvirtinamuosius dokumentus: „Facebook“ gali reikalauti papildomų dokumentų, kad patvirtintų jūsų tapatybę arba jūsų verslo autentiškumą. Paruoškite dokumentus, pvz., vyriausybės išduotus asmens tapatybės dokumentus, verslo liudijimus ar įstatus.
  4. Pateikite patvirtinimo užklausą: jei atitinkate tinkamumo kriterijus, eikite į „Facebook“ patvirtinimo užklausos formą. Pateikite reikiamą informaciją, pridėkite visus reikalingus dokumentus ir pateikite prašymą peržiūrėti.
  5. Būkite kantrūs: patvirtinimo peržiūros procesas gali užtrukti, nes „Facebook“ gauna daug užklausų. Laukdami toliau sutelkite dėmesį į savo buvimo internete stiprinimą ir auditorijos įtraukimą.
  6. Tolesni veiksmai, jei reikia: jei jūsų patvirtinimo užklausa nepatvirtinta, nenusiminkite. Pasinaudokite galimybe patobulinti savo profilį ar puslapį pagal gautus atsiliepimus. Atlikę reikiamus pakeitimus galite pateikti kitą užklausą.
  7. Švęskite patvirtinimą: kai paskyra arba puslapis bus sėkmingai patvirtintas, švęskite savo pasiekimą! Pasidalykite naujienomis su savo sekėjais, atnaujinkite biografiją arba skiltį apie, kad išdidžiai parodytumėte savo patvirtinimo ženklelį ir toliau teikite vertę savo auditorijai.
patvirtintas Facebook 2

Dažnos klaidos, kurių reikia vengti kreipiantis dėl patvirtinimo

Pateikdami paraišką dėl patvirtinimo „Facebook“, labai svarbu vengti dažnų klaidų, kurios gali sumažinti jūsų sėkmės galimybes. Štai keletas klaidų, kurių reikia vengti:

  1. Neužbaigtas profilis arba puslapis: įsitikinkite, kad jūsų profilis arba puslapis yra užpildyti ir visa reikalinga informacija yra tiksliai užpildyta. Neužbaigtas profilis arba puslapis gali būti matomas kaip raudona vėliavėlė ir sumažina jūsų patvirtinimo galimybes.
  2. Sekėjų ar mėgstamų dalykų pirkimas: nesinaudokite pasekėjų ar pomėgių pirkimu, kad padidintumėte savo skaičių. „Facebook“ tikrinimo komanda gali lengvai pastebėti netikrą įsitraukimą ir dėl to jūsų patvirtinimo užklausa gali būti atmesta.
  3. Bendruomenės gairių pažeidimas: griežtai laikykitės „Facebook“ bendruomenės gairių ir paslaugų teikimo sąlygų. Dėl šlamšto ar neetiško elgesio jūsų paskyra arba puslapis gali būti pažymėtas ir galite prarasti galimybę patvirtinti.
  4. Apsimetinėjimas arba klaidingas pristatymas: nemėginkite apsimesti kitu asmeniu arba klaidingai pristatyti savo tapatybę ar verslą. „Facebook“ turi patikimas sistemas, skirtas tokiai praktikai aptikti, ir tai gali sukelti rimtų pasekmių, įskaitant nuolatinį sustabdymą.
  5. Keli patvirtinimo užklausos: neteikite kelių patvirtinimo užklausų vienu metu arba greitai iš eilės. Tai gali būti vertinama kaip šlamštas ir gali pakenkti jūsų galimybėms gauti patvirtinimą.

Vengdami šių klaidų, galite išlaikyti švarų ir patikimą buvimą internete, padidindami sėkmingo patvirtinimo tikimybę.

Oficialaus „Facebook“ patvirtinimo alternatyvos

Nors oficialus „Facebook“ patvirtinimas yra labai pageidaujamas, yra alternatyvių būdų, kaip užtikrinti platformos patikimumą ir autentiškumą. Šios alternatyvos gali būti ypač naudingos, jei nesate tinkami oficialiam patvirtinimui arba norite dar labiau pagerinti savo internetinę reputaciją. Štai keletas alternatyvų:

Ženklelių sistemos: įdiekite ženklelių sistemas savo svetainėje ar kitose savo valdomose platformose. Šie ženkleliai gali reikšti jūsų autoritetą, kompetenciją arba narystę geros reputacijos organizacijose. Šių ženklelių rodymas „Facebook“ profilyje arba puslapyje gali padidinti jūsų patikimumą.

Įtakų darytojų bendradarbiavimas: bendradarbiaukite su patikrintais influenceriais arba žinomais prekių ženklais, kad padidintumėte jų patikimumą. Susiedami su patikimais asmenimis ar įmonėmis galite netiesiogiai padidinti savo patikimumą.

Naudotojų sukurtas turinys: skatinkite savo sekėjus ir klientus kurti ir bendrinti su jūsų prekės ženklu susijusį turinį. Vartotojų sukurtas turinys veikia kaip socialinis įrodymas ir gali padidinti jūsų profilio ar puslapio patikimumą.

Bendraukite su įtakingomis bendruomenėmis: bendradarbiaukite su įtakingomis „Facebook“ bendruomenėmis ar grupėmis, kurios yra svarbios jūsų nišai. Aktyviai dalyvaudami diskusijose ir pateikdami vertingų įžvalgų, galite įgyti pripažinimą ir sukurti patikimumą tose bendruomenėse.

Šie alternatyvūs metodai gali papildyti jūsų pastangas įgyti patikimumą „Facebook“ ir išsiskirti iš konkurentų.

Išvada: „Facebook“ patvirtinimo svarba

Apibendrinant galima pasakyti, kad patvirtinimas „Facebook“ gali labai paveikti jūsų buvimą internete ir patikimumą. Mėlynas patvirtinimo ženklelis ne tik padidina pasitikėjimą, bet ir suteikia prieigą prie išskirtinių funkcijų ir partnerystės galimybių. Suprasdami patvirtinimo procesą, įgyvendindami minėtas strategijas ir išvengdami dažnai pasitaikančių klaidų, galite atskleisti patvirtinimo „Facebook“ paslaptis. Atminkite, kad net jei oficialus „Facebook“ patvirtinimas nepasiekiamas, yra alternatyvių būdų, kaip užtikrinti platformos patikimumą ir autentiškumą. Pasinaudokite patvirtinimo galia ir pakelkite savo Facebook buvimą į naujas aukštumas.

Norėdami gauti patvirtinimą „Facebook“, eikite į savo puslapį, spustelėkite „Nustatymai“, tada spustelėkite „Bendra“ ir galiausiai pasirinkite „Puslapio patvirtinimas“. Pasirinkite „Patvirtinti šį puslapį“, tada įveskite viešai pateiktą įmonės, šalies ir kalbos telefono numerį. Tada „Facebook“ jums paskambins ir pateiks patvirtinimo kodą, kad užbaigtų procesą

„Facebook“ paprastai tikrina puslapius ir profilius, kuriuose atstovaujami vieši asmenys, įžymybės, pasauliniai prekės ženklai arba aukšto lygio subjektai. Paskyra arba puslapis turi būti autentiškas, unikalus, išsamus ir pastebimas, taip pat turi atitikti Facebook paslaugų teikimo sąlygas ir bendruomenės standartus. Norint patvirtinti, nebūtina turėti daug stebėtojų

Kai patvirtinimo užklausa bus pateikta, „Facebook“ peržiūrės paskyrą arba puslapį, kad įsitikintų, jog jis atitinka platformos patvirtinimo kriterijus. Peržiūros procesas gali užtrukti nuo kelių dienų iki savaičių, o puslapio savininkas bus informuotas apie patvirtinimo būseną pranešimu Facebook arba el.