Kaip išlaikyti savo ruožus „Snapchat“: išsamus vadovas

Sukurti 27 rugsėjo, 2024
ruožas

„Snapchat“ serijos yra viena patraukliausių platformos funkcijų, palaikančių vartotojus ryšį ir skatinančių kasdienę sąveiką. Serija, dar žinoma kaip „Snapstreak“, prasideda, kai du draugai siunčia vienas kitam momentinį pranešimą (ne pokalbio pranešimą) per 24 valandas tris dienas iš eilės. Po to šalia draugo vardo pasirodo liepsnos jaustukas, reiškiantis serijos pradžią. Kol abi šalys ir toliau siųs momentinius įrašus kiekvieną dieną, serija tęsis, o skaičius šalia liepsnos jaustuko didės, rodantis, kiek laiko truko serija. Juostos reiškia ne tik kasdienius momentus. Jie sukuria sėkmės ir lojalumo jausmą tarp draugų, todėl tai yra viena iš labiausiai priklausomybę sukeliančių „Snapchat“ funkcijų. Daugelis vartotojų didžiuojasi turėdami ilgas serijas, o jų nutraukimas gali jaustis kaip didelis praradimas. Šiame straipsnyje apžvelgsime viską, ką reikia žinoti, kad išlaikytumėte serijas ir kuo geriau išnaudotumėte šią smagią „Snapchat“ funkciją.

Kas yra „Snapchat Streak“?

„Snapchat“ juostos, dar žinomos kaip „Snapstreaks“, yra nuoseklios dviejų vartotojų sąveikos atvaizdas. Serija prasideda, kai jūs ir draugas kas 24 valandas tris dienas iš eilės nufotografuojate vienas kitą (vaizdus ar vaizdo įrašus). Tikslas yra išlaikyti seriją kasdien keičiantis momentais, o šalia liepsnos jaustuko esantis skaičius rodo, kiek dienų serija buvo aktyvi. Svarbu atminti, kad pokalbiai, vaizdo skambučiai ir grupiniai momentiniai įrašai neįskaičiuojami išlaikant serijas.

Kodėl „Snapchat Streak“ yra svarbūs?

Juostos tapo pagrindine socialinio bendravimo „Snapchat“ dalimi. Daugeliui vartotojų jie simbolizuoja nuoseklų ryšį su draugais. Jie yra ne tik smagus bruožas, bet ir asmeninio įsipareigojimo, lojalumo ir dažnai konkurencijos tarp draugų, siekiant išlaikyti ilgiausias serijas, atspindys. Be to, juostelės suteikia vartotojams priežastį atidaryti programą kasdien, todėl dažniau naudojasi platforma. Kai kurie vartotojai netgi pasiekia asmeninius rekordus dėl ilgiausių serijų, kurios gali siekti tūkstančius dienų.

Kaip išlaikyti savo „Snapchat“ srautus

Norėdami išlaikyti seriją, turite nusiųsti momentinį pranešimą savo draugui, o jis turi išsiųsti atgal per 24 valandas. Tai gali atrodyti lengva, bet gyvenimas gali būti užimtas ir jį lengva pamiršti. Kad nenutrūktų serija, daugelis vartotojų nustato priminimus arba nustato dienos laiką, kada reikia siųsti momentines nuotraukas. Be to, jei kada nors nerimaujate, kad serija gali baigtis, „Snapchat“ šalia jūsų draugo vardo parodys laikmatį (smėlio laikrodžio jaustuką), kai beveik baigsis 24 valandų langas, primindamas, kad reikia užfiksuoti draugą, kol dar ne vėlu.

Kas atsitinka, kai prarandate seriją?

Prarasti „Snapchat“ seriją gali būti varginanti patirtis, ypač tiems, kurie ilgą laiką jį išlaikė. Jei abiem šalims nepavyksta išsiųsti momentinio pranešimo per 24 valandų laikotarpį, serija baigiasi ir liepsnos jaustukas išnyksta. Deja, niekaip nepavyksta susigrąžinti serijos, kai ji prarandama. Tačiau jei serija nutrūko dėl techninių nesklandumų, vartotojai gali susisiekti su „Snapchat“ palaikymo tarnyba, o kai kuriais atvejais juos atstatyti. Tačiau tai nėra garantuota.

Išvada

„Snapchat“ serijos tapo daugiau nei tik smagia funkcija – jie yra būdas palaikyti ryšį su draugais ir platformoje užmegzti ilgalaikius socialinius ryšius. Suprasdami nuoseklumo svarbą ir vadovaudamiesi keliais paprastais patarimais, galite išlaikyti savo ruožus tiek, kiek norite. Nors nesėkmės praradimas gali jaustis kaip nesėkmė, pati patirtis skatina daugiau bendrauti ir įsitraukti, o būtent tai ir siekia skatinti „Snapchat“. Nesvarbu, ar tik pradedate, ar palaikote seriją šimtus dienų, serijos yra smagus būdas išlikti aktyviems ir palaikyti ryšį naudojant „Snapchat“.

ruožas

Jei vienas asmuo per 24 valandas pamiršta išsiųsti momentinį pranešimą, juosta nutrūks, o liepsnos jaustukas išnyks. Negalite atkurti serijos, nebent susisiektumėte su „Snapchat“ palaikymo tarnyba, ir tik kai kuriais atvejais jie jį atkurs.

Kad nepamirštumėte išsiųsti momentinio vaizdo įrašo, galite naudoti juostelių jaustukų indikatorių ir nustatyti kasdienius priminimus. „Snapchat“ taip pat rodo smėlio laikrodžio jaustuką, kai baigiasi serija, primenanti, kad prieš pasibaigiant laikui reikia išsiųsti momentinį vaizdą.

Ne, tik momentiniai momentai (vaizdai ar vaizdo įrašai), kuriais keičiasi du naudotojai, įskaičiuojami siekiant išlaikyti seriją. Pokalbiai, vaizdo skambučiai ir grupiniai momentai nepadeda išlaikyti serijos gyvos.