Kaip pridėti muzikos prie „Instagram“ istorijos

Sukurti 6 kovo, 2024
Instagram istorija muzika

Šiuolaikiniame skaitmeniniame amžiuje socialinės žiniasklaidos platformos tapo neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi. Visų pirma „Instagram“ sulaukė didžiulio populiarumo dėl savo vizualinio pasakojimo galimybių. Viena patraukliausių „Instagram“ funkcijų yra galimybė į savo istorijas įtraukti muzikos. Nesvarbu, ar norite sukurti nuotaiką, išreikšti save ar tiesiog linksminti savo sekėjus, pridėjus muziką jūsų Instagram istorijos gali pakilti į kitą lygį. Šiame straipsnyje paaiškinsiu, kaip pridėti muzikos prie „Instagram“ istorijos naudojant integruotą muzikos funkciją, taip pat kaip pridėti savo muziką naudojant trečiųjų šalių programas.

Kodėl pridėti muzikos prie savo „Instagram“ istorijos?


Muzika stipriai veikia mūsų emocijas ir gali pagerinti bendrą jūsų „Instagram“ istorijos patirtį. Tai gali paversti kasdienišką akimirką įsimintina ir sukurti ryšį su auditorija. Įtraukę muzikos į savo Instagram istoriją, galite nustatyti toną, sukelti tam tikrus jausmus ir padaryti turinį patrauklesnį bei linksmesnį. Nesvarbu, ar dalinatės kelionių patirtimi, demonstruojate naują produktą ar tiesiog fiksuojate kasdienę akimirką, muzika gali suteikti jūsų istorijai papildomo kūrybiškumo ir autentiškumo.

Kaip pridėti muzikos prie „Instagram“ istorijos naudojant integruotą muzikos funkciją

„Instagram“ padarė neįtikėtinai lengvą muzikos įtraukimą į savo istorijas su integruota muzikos funkcija. Štai kaip tai galite padaryti:

  1. Atidarykite „Instagram“ programą savo mobiliajame įrenginyje ir braukite dešinėn, kad pasiektumėte kamerą.
  2. Užfiksuokite savo istorijos nuotrauką ar vaizdo įrašą arba pasirinkite vieną iš fotoaparato ritinio.
  3. Bakstelėkite lipduko piktogramą ekrano viršuje.
  4. Iš galimų parinkčių pasirinkite lipduką „Muzika“.
  5. Ieškokite dainos arba naršykite įvairias kategorijas ir grojaraščius.
  6. Suradę norimą dainą, galite ją peržiūrėti bakstelėdami.
  7. Sureguliuokite dainos trukmę vilkdami slankiklį kairėn arba dešinėn.
  8. Tinkinkite muzikos lipduko išvaizdą bakstelėdami jį ir pasirinkdami skirtingus stilius.
  9. Perkelkite muzikos lipduką į norimą vietą ir pakeiskite jo dydį.
  10. Bakstelėkite „Atlikta“, kad pridėtumėte muziką prie savo „Instagram“ istorijos.

Naudodami integruotą muzikos funkciją galite lengvai rasti populiarias dainas, tyrinėti skirtingus žanrus ir savo Instagram istorijai suteikti personalizavimo.

Pridėkite savo muziką prie „Instagram“ istorijos naudodami trečiųjų šalių programas

Jei norite pridėti savo muzikos prie savo Instagram istorijos, galite naudoti trečiųjų šalių programas, kurios teikia šią funkciją. Štai keletas populiarių programų, leidžiančių pridėti savo muziką į savo Instagram istoriją:

  1. „Spotify“: „Spotify“ bibliotekoje yra daugiau nei milijonai dainų, todėl tai puikus pasirinkimas norint pridėti savo muziką prie „Instagram“ istorijos. Tiesiog sukurkite norimų naudoti dainų grojaraštį ir išsaugokite jį „Spotify“. Tada atidarykite „Instagram“ programą, braukite dešinėn, kad pasiektumėte kamerą, ir atlikite tuos pačius anksčiau minėtus veiksmus, kad pridėtumėte muzikos lipduką. Bakstelėkite parinktį „Daugiau“ ir pasirinkite „Spotify“, kad pasirinktumėte išsaugotą grojaraštį.
  2. SoundCloud: SoundCloud yra dar viena populiari muzikos atradimo ir dalijimosi platforma. Tai leidžia įkelti savo takelius arba tyrinėti didžiulę vartotojų sukurto turinio kolekciją. Norėdami pridėti savo muzikos iš SoundCloud prie savo Instagram istorijos, atidarykite SoundCloud programą, pasirinkite takelį, kurį norite bendrinti, bakstelėkite bendrinimo piktogramą ir pasirinkite parinktį „Instagram Stories“.
  3. „InShot“: „InShot“ yra universali vaizdo įrašų redagavimo programa, siūlanti daugybę funkcijų, įskaitant galimybę pridėti muzikos prie vaizdo įrašų. Galite importuoti savo muziką iš savo įrenginio bibliotekos arba pasirinkti iš programos kolekcijos. Redaguodami vaizdo įrašą „InShot“ galite išsaugoti jį fotoaparato juostoje ir įkelti į „Instagram“ istoriją.

Tai tik keli pavyzdžiai iš daugelio galimų trečiųjų šalių programų, leidžiančių pridėti savo muziką į savo Instagram istoriją. Ištirkite įvairias galimybes ir raskite tą, kuri atitinka jūsų poreikius ir pageidavimus.

Veiksmai, kaip pridėti savo muziką prie „Instagram“ istorijos


Dabar, kai esate susipažinę su integruota muzikos funkcija ir trečiųjų šalių programomis, atlikite veiksmus, kad įtrauktumėte savo muziką į savo Instagram istoriją:

  1. Pasirinkite muziką, kurią norite pridėti prie savo „Instagram“ istorijos, ir įsitikinkite, kad ji išsaugota jūsų įrenginyje arba jūsų naudojamoje programoje.
  2. Atidarykite „Instagram“ programą savo mobiliajame įrenginyje ir braukite dešinėn, kad pasiektumėte kamerą.
  3. Užfiksuokite savo istorijos nuotrauką ar vaizdo įrašą arba pasirinkite vieną iš fotoaparato ritinio.
  4. Bakstelėkite lipduko piktogramą ekrano viršuje.
  5. Iš galimų parinkčių pasirinkite lipduką „Muzika“.
  6. Užuot naudoję integruotą muzikos funkciją, bakstelėkite parinktį „Mano muzika“ arba „Tinkinta“.
  7. Pasirinkite šaltinį, iš kurio norite pridėti savo muzikos (pvz., Spotify, SoundCloud, InShot).
  8. Pasirinkite konkrečią dainą ar grojaraštį, kurį norite pridėti prie savo Instagram istorijos.
  9. Tinkinkite muzikos lipduko išvaizdą bakstelėdami jį ir pasirinkdami skirtingus stilius.
  10. Perkelkite muzikos lipduką į norimą vietą ir pakeiskite jo dydį.
  11. Bakstelėkite „Atlikta“, kad pridėtumėte savo muziką į savo „Instagram“ istoriją.
  12. Atlikdami šiuos veiksmus, galite pridėti savo muzikos ir parodyti savo asmeninį skonį bei stilių savo „Instagram“ istorijose.

Trikčių šalinimo patarimai, kaip pridėti muziką prie „Instagram“ istorijos


Kartais galite susidurti su problemomis ar sunkumais įtraukdami muziką į savo „Instagram“ istoriją. Štai keletas trikčių šalinimo patarimų, kurie padės įveikti įprastas problemas:

  • Atnaujinkite programą: įsitikinkite, kad įrenginyje įdiegta naujausia Instagram programos versija. Atnaujinimai dažnai apima klaidų pataisymus ir patobulinimus, kurie gali išspręsti visas problemas, susijusias su muzikos įtraukimu į istorijas.
  • Patikrinkite savo interneto ryšį: stabilus interneto ryšys yra būtinas norint pasiekti muzikos biblioteką ir įtraukti muziką į savo Instagram istoriją. Įsitikinkite, kad esate prisijungę prie patikimo „Wi-Fi“ tinklo arba turite stiprų korinio ryšio duomenų ryšį.
  • Išvalykite talpyklą ir duomenis: jei nuolat kyla problemų pridedant muziką, gali padėti išvalyti „Instagram“ programos talpyklą ir duomenis. Eikite į įrenginio nustatymus, suraskite „Instagram“ programą ir išvalykite talpyklą bei duomenis. Atminkite, kad tai atjungs jus nuo programos, todėl įsitikinkite, kad prisimenate savo prisijungimo duomenis.
  • Iš naujo paleiskite įrenginį: kartais paprastas paleidimas iš naujo gali išspręsti laikinus trikdžius ir atkurti programos funkcionalumą. Išjunkite įrenginį, palaukite kelias sekundes ir vėl įjunkite.
  • Susisiekite su Instagram palaikymo komanda: jei nė vienas iš aukščiau pateiktų trikčių šalinimo patarimų neveikia, galite susisiekti su Instagram palaikymo komanda, kad gautumėte tolesnės pagalbos. Jie gali pateikti konkrečius sprendimus ar įžvalgas apie problemą, su kuria susiduriate.

Vadovaudamiesi šiais trikčių šalinimo patarimais, galite užtikrinti sklandų ir be rūpesčių įtraukdami muziką į savo „Instagram“ istoriją.

Instagram istorija muzika 2

Kūrybingi būdai panaudoti muziką savo „Instagram“ istorijoje


Dabar, kai žinote, kaip pridėti muzikos prie savo „Instagram“ istorijos, panagrinėkime keletą kūrybingų būdų, kaip maksimaliai išnaudoti šią funkciją ir patobulinti pasakojimą:

  1. Garso takelis kelionės nuotykiams: jei dalinatės kelionių patirtimi, pridėję muzikos galite nukelti auditoriją į kelionės tikslą ir sustiprinti nuotraukose ir vaizdo įrašuose užfiksuotas emocijas. Pasirinkite dainas, atspindinčias lankomos vietos nuotaiką ir atmosferą.
  2. Pabrėžkite produkto ypatybes: jei pristatote produktą ar paslaugą, muzika gali padėti sukurti patrauklią ir patrauklią istoriją. Naudokite nuotaikingas ir energingas dainas, kad pabrėžtumėte produkto savybes ir pranašumus, arba pasirinkite takelį, atitinkantį prekės ženklo tapatybę.
  3. Emocinis pasakojimas: muzika gali sukelti emocijas ir sukurti gilesnį ryšį su auditorija. Naudokite jį, kad padidintumėte savo istorijų emocinį poveikį, nesvarbu, ar dalinatės asmeniniu anekdotu, nuoširdžia žinute ar motyvuojančia istorija.
  4. Akimirkos užkulisiuose: muzika gali pridėti linksmo ir žaismingo elemento į užkulisinį turinį. Rinkitės patrauklias melodijas arba linksmus takelius, kurie lydės vaizdo įrašų užkulisius ir suteikite auditorijai žvilgsnį į jūsų kūrybos procesą ar kasdienę rutiną.
  5. Interaktyvūs potyriai: eksperimentuokite su interaktyviais savo „Instagram“ istorijos elementais naudodami muziką. Pavyzdžiui, galite paprašyti auditorijos atspėti fone skambančią dainą arba sukurti apklausą, prašydami pasirinkti mėgstamą takelį.

Kūrybiškai įtraukdami muziką į savo „Instagram“ istorijas, galite įtraukti savo auditoriją, padaryti turinį įsimintinesnį ir išsiskirti iš minios.

Teisiniai aspektai pridedant muzikos prie „Instagram“ istorijos


Nors muzikos įtraukimas į „Instagram“ istoriją gali būti puikus būdas patobulinti turinį, svarbu žinoti teisinius aspektus ir galimas autorių teisių problemas. Štai keletas pagrindinių dalykų, kuriuos reikia nepamiršti:

Autorių teisių pažeidimas: autorių teisių saugomos muzikos naudojimas be leidimo gali sukelti autorių teisių pažeidimą. Labai svarbu gerbti atlikėjų ir kūrėjų teises ir gauti reikiamas licencijas arba leidimus prieš naudojant jų muziką savo „Instagram“ istorijose.

Muzika be honoraro: norėdami išvengti autorių teisių problemų, galite naudoti nemokamą muziką, kuri yra licencijuota tam tikram naudojimui be atskirų leidimų. Yra keletas platformų, siūlančių platų nemokamos muzikos pasirinkimą, pvz., „Soundstripe“, „Epidemic Sound“ ir „Artlist“.

Licencinės sutartys: jei norite naudoti populiarias dainas savo „Instagram“ istorijose, gali tekti sudaryti licencijos sutartis su atitinkamais teisių turėtojais. Tai gali apimti susisiekimą su atlikėju arba jo įrašų kompanija ir susitarti dėl jų muzikos naudojimo sąlygų.

Priskyrimas: kai naudojate muziką, kuriai reikalingas priskyrimas, savo „Instagram“ istorijoje būtinai nurodykite atlikėją arba šaltinį. Tai galima padaryti paminėjus atlikėjo vardą, įskaitant nuorodą į jo svetainę ar socialinių tinklų profilį, arba naudojant tinkamas žymas ir grotažymes.

Labai svarbu sužinoti apie muzikos naudojimo „Instagram“ istorijose teisėtumą ir užtikrinti, kad laikotės atitinkamų autorių teisių įstatymų ir taisyklių. Šių svarstymų nepaisymas gali sukelti teisines pasekmes ir pakenkti jūsų buvimui internete.

Alternatyvos pridėti muziką prie „Instagram“ istorijos


Jei pridėti muzikos prie savo „Instagram“ istorijos neįmanoma arba netinka jūsų turiniui, yra alternatyvių būdų, kaip pagerinti pasakojimą ir įtraukti auditoriją. Štai keletas idėjų:

Garso efektai: vietoj muzikos galite įtraukti garso efektus, kad pridėtumėte gylio ir atmosferos į savo Instagram istoriją. Nesvarbu, ar tai būtų dūžtančių bangų garsas, ar paukščių čiulbėjimas, ar atsidarančios durys, garso efektai gali sukurti labiau įtraukiantį jūsų auditorijos potyrį.

Balso perdavimas: apsvarstykite galimybę naudoti savo balsą arba pasakotojo balsą, kad suteiktumėte kontekstą ir pasakojimą savo „Instagram“ istorijai. Tai gali būti ypač veiksminga mokomųjų programų, užkulisių vaizdo įrašų ar pasakojimo turinio atveju.

Antraštės ir tekstas: naudokite antraštes ir teksto perdangas, kad perteiktumėte savo pranešimą ir įtrauktumėte auditoriją. Galite eksperimentuoti su skirtingais šriftais, spalvomis ir animacijomis, kad tekstas būtų vizualiai patrauklus ir patrauktų dėmesį.

Vaizdiniai efektai: ištyrinėkite įvairius „Instagram“ pasiekiamus vaizdo efektus ir filtrus, kad padidintumėte savo istorijų vizualinį patrauklumą. Nuo bumerango iki superzoomo – yra įvairių parinkčių, kurios savo turiniui suteiks kūrybiškumo ir unikalumo.

Atminkite, kad svarbiausia yra eksperimentuoti ir rasti alternatyvių būdų, kaip padaryti savo Instagram istorijas patrauklias ir įsimintinas, net jei muzika nėra pagrindinis dėmesys.

Išvada


Muzikos pridėjimas prie savo „Instagram“ istorijos gali patobulinti pasakojimą ir išskirtinai sudominti auditoriją. Nesvarbu, ar pasirinksite naudoti integruotą muzikos funkciją, ar pridėti savo muzikos naudodami trečiųjų šalių programas, galimybės yra neribotos. Nepamirškite atsižvelgti į teisinius aspektus ir autorių teisių problemas, kai naudojate muziką, ir išbandykite alternatyvius būdus, kaip pagerinti savo Instagram istorijas, jei muzika netinka jūsų turiniui. Naudodamiesi šiais patarimais ir technikomis galite sukurti patrauklių ir įsimintinų „Instagram“ istorijų, kurios paliks ilgalaikį įspūdį jūsų sekėjams. Taigi pirmyn, išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir leiskite muzikai tapti jūsų Instagram istorijos garso takeliu!

Deja, muzikos lipdukas yra pagrindinis būdas pridėti muziką prie „Instagram“ istorijos. Nors yra alternatyvių programų ir metodų, jie gali nesiūlyti tokio pat sklandaus integravimo kaip integruotoji muzikos funkcija.

Dainų prieinamumas „Instagram“ muzikos bibliotekoje gali skirtis atsižvelgiant į jūsų vietą ir licencijavimo sutartis su muzikos įrašų kompanijomis. Jei nerandate konkrečios dainos, ji gali būti nesuteikta licencija naudoti jūsų regione.

Taip, „Instagram“ istorijoje galite pridėti muzikos tiek prie nuotraukų, tiek prie vaizdo įrašų. Tiesiog atlikite tuos pačius anksčiau minėtus veiksmus, kad pridėtumėte muzikos lipduką prie savo istorijos.