4 labiausiai sekami influenceriai Nyderlanduose: kas pirmauja?

Sukurti 21 rugsėjo, 2024
sekti

Socialinė žiniasklaida tapo stiprybe formuojant tendencijas, nuomones ir net kultūras visame pasaulyje, ir Nyderlandai nėra išimtis. Nyderlandų influenceriai kelia bangas tokiose platformose kaip Instagram, TikTok ir YouTube, kur jų unikalus turinys ir ryškios asmenybės pritraukia milijonus sekėjų. Nuo mados ir gyvenimo būdo iki kelionių ir kūno rengybos – geriausi Nyderlandų influenceriai yra labai įvairūs ir tinka įvairiai auditorijai. Šiame straipsnyje apžvelgsime 4 labiausiai stebimus influencerius Nyderlanduose, išnagrinėsime jų keliones, turinį ir tai, kuo jie išsiskiria perpildytame socialinės žiniasklaidos pasaulyje.

NikkiePamokos: Makiažo magnatas

Turėdama daugiau nei 15 milijonų sekėjų „Instagram“ ir „YouTube“, Nikkie de Jager, geriau žinoma kaip NikkieTutorials, yra viena ryškiausių grožio influencerių visame pasaulyje ir labiausiai stebima influencerė Nyderlanduose. Nikkie pradėjo savo kelionę „YouTube“ 2008 m., dalindamasi makiažo vadovėliais, kurie nuo to laiko sulaukė viso pasaulio dėmesio. Jos skaidri ir autentiška asmenybė kartu su grožio žiniomis padarė ją patikimu balsu pramonėje. 2020 m. pasirodęs jos vaizdo įrašas, kuriame ji atskleidė savo transseksualų tapatybę, ne tik palietė širdis, bet ir pelnė pagarbą kaip autentiškas pavyzdys milijonams.

Enzo Knol: „Vlogging“ pradininkas

Enzo Knol yra vienas pirmųjų ir mylimiausių Nyderlandų „YouTube“ naudotojų, turintis daugiau nei 2,6 mln. prenumeratorių. Žinomas dėl savo vaizdo įrašų, kuriuose dokumentuojamas jo kasdienis gyvenimas, Knol patinka jaunesnei auditorijai, kuri vertina jo nuoširdų ir energingą stilių. Jis išpopuliarėjo dėl savo nuotykių skatinamo, spontaniško turinio, dažnai įtraukdamas šeimą ir draugus, todėl jo vaizdo įrašai jaučiasi panašūs. Be „YouTube“, Enzo taip pat turi daug sekėjų ir „Instagram“, kur dalijasi momentinėmis savo gyvenimo nuotraukomis už vaizdo įrašų kūrimo.

Anna Nooshin: mados ir gyvenimo būdo ikona

Anna Nooshin yra didžiausia įtakingoji Nyderlanduose, aktyviai dalyvaujanti „Instagram“ tinkle, kur dalijasi turiniu, susijusiu su mada, kelionėmis ir gyvenimo būdu. Daugiau nei 1 mln. sekėjų turintis Anos kanalas yra asmeninio stiliaus, prabangios mados ir jos nuotykių, keliaujančių po pasaulį, derinys. Ji taip pat yra verslininkė, įkūrusi mados platformą NSMBL ir parašiusi keletą perkamiausių knygų. Anos kelionė nuo pabėgėlio iki mados magnato pavertė ją įkvepiančia figūra ne tik Nyderlanduose, bet ir pasaulinėje arenoje.

Dylanas Haegensas: Komedijos turinio karalius

Dylanas Haegensas yra žinomas dėl savo komiškų eskizų ir lengvo turinio, pritraukiančio daugiau nei 1,8 mln. sekėjų „YouTube“. Jo humoristinis požiūris į kasdienes situacijas padarė jį vienu sekamiausių influencerių Nyderlanduose. Dylano gebėjimas kurti turinį, kuris rezonuoja su jo auditorija, ypač tarp paauglių ir jaunų suaugusiųjų, sustiprino jo, kaip pagrindinio žaidėjo Nyderlandų socialinėje žiniasklaidoje, poziciją. Jo sėkmė „YouTube“ taip pat apima prekių pardavimą ir vaidybinį filmą, parodantį platų jo prekės ženklo patrauklumą.

Išvada

Nyderlandai sukūrė keletą sėkmingiausių ir patraukliausių influencerių pasaulinėje socialinės žiniasklaidos arenoje. Nuo grožio ir mados iki komedijos ir vaizdo įrašų rašymo šie 4 stebimiausi influenceriai Nyderlanduose sukūrė ištikimų gerbėjų bazę kurdami autentišką, aukštos kokybės turinį. Jų gebėjimas susisiekti su savo auditorija asmeniniu lygmeniu ne tik prisidėjo prie jų šlovės, bet ir padėjo sustiprinti jų įtaką keliose platformose. Nesvarbu, ar per makiažo pamokas, kelionių įkvėpimą ar kasdienius vaizdo įrašus, šie influenceriai parodė, kad skaitmeninės žiniasklaidos galia neturi ribų.

sekti

NikkieTutorials yra žinomas dėl savo makiažo vadovėlių, grožio patarimų ir produktų apžvalgų. Jos turinys apima sudėtingas makiažo transformacijas, bendradarbiavimą su kitomis įžymybėmis ir grožio prekių ženklų reklamas. Ji taip pat sprendžia svarbias socialines problemas, tokias kaip kūno pozityvumas ir savęs priėmimas, kurios rezonuoja su gausia jos auditorija.

Enzo Knol išgarsėjo skelbdamas savo kasdienį gyvenimą vlog'ais, pradedant nuo spontaniškų ir nuotykių kupinų vaizdo įrašų, kurie patiko jaunesnei auditorijai. Jo charizmatiška ir simpatiška asmenybė daugelį metų sudomino žiūrovus ir padėjo jam augti vienam didžiausių „YouTube“ kanalų Nyderlanduose.

Anna Nooshin išsiskiria ne tik sėkmingu mados ir gyvenimo būdo prekės ženklu, bet ir įkvepiančia buvusios pabėgėlės, kuri nuo pat pradžių sukūrė karjerą, istorija. Jos turinys – asmeninio stiliaus, prabangios mados ir kelionių derinys, siūlantis jos pasekėjams pažvelgti tiek į jos profesinius pasiekimus, tiek į asmeninį gyvenimą.