4 labiausiai sekami influenceriai Prancūzijoje: socialinės žiniasklaidos galios, kurias reikia žinoti

Sukurti 21 rugsėjo, 2024
dauguma seka

Socialinės žiniasklaidos influenceriai tapo šiuolaikinėmis įžymybėmis, jų pasiekiamumas toli už nacionalinių sienų. Prancūzijoje keli influenceriai pasinaudojo tokių platformų kaip „Instagram“, „YouTube“ ir „TikTok“ galia, kad sukurtų daugybę sekėjų. Šie influenceriai yra ne tik turinio kūrėjai; jie yra tendencijų ir skonio kūrėjai, formuojantys ne tik socialinius tinklus, bet ir mados, grožio bei gyvenimo būdo pasirinkimą milijonams sekėjų. Nuo „YouTube“ asmenybių iki „Instagram“ piktogramų – tyrinėkime 4 labiausiai stebimus influencerius Prancūzijoje ir sužinokime, kaip jie kūrė savo imperijas ir kas pritraukia jų auditoriją.

Cyprien: Prancūzijos komedijų karalius

Cyprien, turinti daugiau nei 14 milijonų sekėjų „YouTube“, yra vienas mėgstamiausių Prancūzijos influencerių. Jis išgarsėjo dėl savo linksmų eskizų, kurie išjuokia kasdienį gyvenimą, technologijas ir popkultūrą. Cyprien įvaldė meną kurti palyginamą, komišką turinį, todėl prancūziškai kalbančiame pasaulyje jis tapo populiarus. Jo sėkmė neapsiriboja „YouTube“; Cyprienas taip pat populiarus „Instagram“ ir „TikTok“, kur jo humoristiniai gyvenimo aprašymai ir toliau žavi auditoriją.

Squeezie: žaidimų ir muzikos pojūtis

Squeezie, gimęs Lucas Hauchard, yra labiausiai sekamas „YouTuber“ Prancūzijoje, turintis daugiau nei 18 milijonų prenumeratorių. Iš pradžių jo turinys buvo skirtas žaidimams, bet nuo tada jis paįvairino muziką ir pramogas. Nuotaikingi ir įtraukiantys Squeezie vaizdo įrašai sukūrė ištikimų gerbėjų bazę, o jo įsiveržimas į muziką tik sustiprino jo įtaką. Jo unikalus stilius ir nuoseklumas įkeliant turinį išlaikė jį Prancūzijos socialinės žiniasklaidos piramidės viršūnėje.

Lena Situacijos: gyvenimo būdo karalienė

Léna Mahfouf, geriau žinoma kaip „Léna Situations“, sukrėtė Prancūzijos socialinių tinklų pasaulį, ypač „Instagram“, kur ji turi daugiau nei 4 milijonus sekėjų. Léna, žinoma dėl savo gyvenimo būdo turinio, apimančio nuo mados iki kelionių, yra pagrindinė „Gen Z“ erdvės atstovė. Jos autentiškumas ir nuoširdumas su savo auditorija padėjo jai sulaukti lojalių sekėjų, todėl ji toliau plečia savo pasiekiamumą bendradarbiaudama su pagrindiniais prekių ženklais ir reguliariai skelbdama vaizdo įrašus „YouTube“.

Tibo InShape: kūno rengybos piktograma

Tibo InShape yra prancūzų fitneso influenceris, kurio sekėjų skaičius „YouTube“ ir „Instagram“ viršija 8 mln. Jis yra gerai žinomas dėl savo treniruočių vaizdo įrašų, kūno rengybos iššūkių ir motyvuojančio turinio. Teigiamas ir energingas Tibo požiūris į kūno rengybą sulaukė atgarsio tarp visų amžiaus grupių žmonių, todėl jis tapo fitneso ikona ne tik Prancūzijoje, bet ir visame pasaulyje. Jo skaidrumas apie kūno rengybą ir asmeninį tobulėjimą pelnė jam skirtą gerbėjų bazę.

Išvada

Šie 4 labiausiai sekami influenceriai Prancūzijoje atstovauja socialinių tinklų įvairovei ir galiai šiandieniniame pasaulyje. Nuo komedijos ir žaidimų iki gyvenimo būdo ir kūno rengybos – šie influenceriai išliko autentiški, nuoseklūs ir patrauklūs, sukaupę lojalių sekėjų. Jiems ir toliau augant, jų įtaka tik dar labiau išryškės, formuojant ne tik internetinę erdvę, bet ir darant įtaką prekių ženklams, tendencijoms ir net populiariajai kultūrai Prancūzijoje ir už jos ribų.

dauguma seka

Prancūzų influenceriai, kaip ir minėti, traukia pasaulinę auditoriją dėl savo autentiškumo ir įvairaus turinio. Jie dažnai bendradarbiauja su tarptautiniais prekių ženklais, o tokios platformos kaip „YouTube“ ir „Instagram“ padeda jiems pasiekti už nacionalinių sienų ribų. Jų gebėjimas bendrauti keliomis kalbomis ir pritaikyti turinį skirtingoms kultūroms taip pat vaidina svarbų vaidmenį jų tarptautinei sėkmei.

Influencers uždirba pinigus iš savo platformų bendradarbiaudami su prekės ženklais, reklamuodami įrašus, parduodami prekes ir kai kuriais atvejais pristatydami savo produktus ar paslaugas. Pavyzdžiui, Squeezie ėmėsi muzikos, kuri ne tik paįvairina jo turinį, bet ir suteikia papildomų pajamų.

Léna Situations išsiskiria savo santykine, žemiška asmenybe ir noru būti atvirai apie savo asmenines kovas ir sėkmes. Jos aukščiausios klasės mados ir kasdienių akimirkų derinys suteikia jai unikalų balsą influencerių erdvėje, ypač patrauklų jaunesnei auditorijai, ieškančiai autentiškumo.