4 labiausiai sekami „TikTok“: platformoje dominuojantys įtakininkai

Sukurti 20 rugsėjo, 2024
Tik Talk

„TikTok“ iš paprastos vaizdo įrašų bendrinimo programos tapo kultūros centru, kuriame kūrėjai per kelias dienas gali pasiekti didžiulę auditoriją. Platforma pradėjo daugybės influencerių karjerą, tačiau kai kurie sugebėjo pakilti į aukščiausią vietą, surinkę milijonus, o kartais ir milijardus peržiūrų. Šie influenceriai ne tik formuoja popkultūrą, bet ir nustato tendencijas, kurias imituoja milijonai vartotojų visame pasaulyje. Šiame straipsnyje išnagrinėsime keturias labiausiai sekamas „TikTok“ žvaigždes ir išsiaiškinsime, kaip jos kūrė savo įspūdingas imperijas. Nesvarbu, ar tai būtų šokių iššūkiai, komedijos serialai ar panašus turinys, šie „TikTok“ kūrėjai audringai užvaldo internetą.

Charli D'Amelio: TikTok šokių karalienė


Charli D'Amelio tapo populiariu vardu dėl jos populiarių šokių rutinos, dažnai kartojančios populiarius judesius. Jos prieinama ir žemiška asmenybė pritraukė milijonus sekėjų, todėl ji yra viena labiausiai atpažįstamų „TikTok“ veidų. Turėdama prekių ženklų sandorius, rėmimą ir savo prekių liniją, Charli ir toliau klesti ne tik „TikTok“, bet ir pagrindinėje žiniasklaidoje. Nuo jos debiuto 2019 m., spartus Charli šlovės kilimas nerodo jokių lėtėjimo požymių.

Khaby Lame: Humoras be žodžių

Khaby Lame'as, išgarsėjęs savo unikaliu gebėjimu panaudoti humorą be žodžio, greitai patraukė interneto dėmesį. Jo tylūs, bet išraiškingi siužetai, pašiepiantys pernelyg sudėtingus „gyvenimo įsilaužimus“, padarė jį gerbėjų numylėtiniu. Vos per keletą trumpų metų Khaby surinko vieną didžiausių „TikTok“ sekėjų, įrodydamas, kad humoras peržengia kalbos barjerus. Jo turinys patinka žmonėms iš visų visuomenės sluoksnių, o jo memų vertos reakcijos tapo ikoniškomis.

Bella Poarch: Nuo lūpų sinchronizavimo iki žvaigždės

Bella Poarch įsiveržė į „TikTok“ su virusiniu lūpų sinchronizavimo vaizdo įrašu „Sophie Aspin Send“, kurį sukūrė Millie B, kuris tapo vienu labiausiai patikusių vaizdo įrašų platformoje. Jos keistų veido išraiškų, žavingo cosplay ir išskirtinio stiliaus derinys pelnė jai aukščiausią vietą tarp TikTok influencerių. Nuo tada Bella išplėtė savo karjerą ne tik „TikTok“, išleisdama muziką, o jos debiutinis singlas „Build a B*tch“ sulaukė didžiulės sėkmės. Ji yra puikus pavyzdys, kaip „TikTok“ šlovė gali virsti įvairiapuse karjera.

Addison Rae: Nuo šokių iki didžiojo ekrano

Addison Rae yra dar viena „TikTok“ žvaigždė, kurios šokių vaizdo įrašai greitai išplito. Adisono karjera, žinoma dėl bendradarbiavimo su kitais dideliais „TikTok“ bendruomenės vardais, greitai išaugo į tradicinę žiniasklaidą. Ji vaidino filmuose, išleido muziką ir sudarė daugybę prekių ženklų sandorių, todėl ji tapo viena įtakingiausių platformos figūrų. Addisono Rae kelionė nuo „TikTok“ kūrėjo iki pagrindinės įžymybės pabrėžia „TikTok“ galią formuojant ateities žvaigždes.

Išvada

Labiausiai stebimos „TikTok“ žvaigždės įvaldė turinio kūrimo meną ir kiekviena platformai suteikia savo unikalų prisilietimą. Nesvarbu, ar per humorą, šokius ar muziką, šie influenceriai patraukė milijonų žmonių dėmesį visame pasaulyje. Jų istorijos parodo ne tik socialinės žiniasklaidos galią, bet ir tai, kaip viena platforma gali paversti kasdienius žmones pasauliniais pojūčiais. TikTok ir toliau augant, galime tikėtis, kad šie influenceriai vystysis, pasieks naujas aukštumas ir įkvėps dar daugiau kūrėjų sekti jų pėdomis.

Tik Talk

„TikTok“ trumpų vaizdo įrašų formatas leidžia vartotojams greitai įsitraukti į turinį, todėl kūrėjams lengviau tapti virusu. Platformos algoritmas taip pat stumia naują turinį didelėms auditorijoms, o tai padeda influenceriams greitai padidinti sekėjų skaičių. Be to, TikTok skatina tendencijas, todėl puikiai tinka influenceriams, norintiems kurti virusinį turinį.

„TikTok“ įtaką darantys asmenys uždirba iš savo platformų derindami prekių ženklų pasiūlymus, rėmimą, prekių pardavimą ir net išleisdami savo produktus ar muziką. Kai kurie, pavyzdžiui, Charli D'Amelio ir Addison Rae, išplėtė savo aprėptį vaidybos, muzikos ir kitose pramonės šakose, dar labiau padidindami savo pajamų srautus.

„TikTok“ dėmesys tendencijoms ir algoritmu pagrįstas turinio sklaidos kanalas išskiria jį iš tokių platformų kaip „Instagram“ ir „YouTube“. Nors „Instagram“ daugiau dėmesio skiria kuruojamam vaizdui, o „YouTube“ – ilgos formos turiniui, „TikTok“ klesti dėl greitų, virusinių vaizdo įrašų, kurie dažnai yra susieti su populiariais garsais ar iššūkiais. Taip kūrėjams sukuriama dinamiškesnė aplinka greitai populiarėti.