Kaip atsisiųsti „Instagram“ ritinius

Sukurti 4 kovo, 2024
Atsisiųskite ritinius

„Instagram Reels“ yra populiari funkcija, leidžianti vartotojams kurti trumpus vaizdo įrašus ir dalytis jais su savo sekėjais. Turėdama daugybę kūrybinių įrankių ir redagavimo galimybių, „Reels“ tapo mėgstamiausiu turinio kūrėjų ir influencerių tarpe. Tačiau ką daryti, jei aptiksite ritę, kuri jums labai patinka ir kurią norite išsaugoti vėlesniam laikui? Šiame straipsnyje paaiškinsiu, kaip atsisiųsti „Instagram Reels“ į savo mobilųjį įrenginį, taip pat pateiksiu patarimų, kaip atsisiųsti aukštos kokybės vaizdo įrašus. Be to, paaiškinsiu, kaip atsisiųsti ritinius į stalinį ar nešiojamąjį kompiuterį, ir netgi pateiksiu nuoseklų vadovą, kaip atsisiųsti „Facebook Reels“. Taigi, pradėkime!

Kodėl turėtumėte atsisiųsti „Instagram“ ritinius

Yra keletas priežasčių, kodėl galbūt norėsite atsisiųsti „Instagram Reels“. Pirma, atsisiųsdami ritinį galėsite žiūrėti jį neprisijungę, o tai ypač naudinga, kai turite ribotą prieigą prie interneto arba esate kelyje. Antra, atsisiųsdami ritinius galėsite išsaugoti mėgstamą turinį ir vėliau jį peržiūrėti. Nesvarbu, ar tai būtų juokingas siužetas, naudinga pamoka ar įkvepianti šokių rutina, galimybė atsisiųsti ritinius užtikrina, kad niekada nepraleisite mėgstamo turinio. Galiausiai, atsisiųsdami „Reels“ galite jais dalytis kitose platformose arba su draugais, kurie galbūt neturi „Instagram“ paskyros. Dabar, kai supratote „Instagram Reels“ atsisiuntimo naudą, pasinerkime į veiksmus, kaip tai padaryti.

Veiksmai, kaip atsisiųsti „Instagram“ ritinius į savo mobilųjį įrenginį

„Instagram Reels“ atsisiuntimas į savo mobilųjį įrenginį yra nesudėtingas procesas. Štai nuoseklus vadovas, kuris jums padės:

  1. Atidarykite „Instagram“ programą savo mobiliajame įrenginyje ir suraskite ritę, kurią norite atsisiųsti.
  2. Bakstelėkite ritinį, kad atidarytumėte jį visame ekrane.
  3. Apatiniame dešiniajame ekrano kampe rasite tris taškus. Bakstelėkite taškus, kad būtų rodomas parinkčių meniu.
  4. Meniu pasirinkite „Išsaugoti“, kad atsisiųstumėte ritę į savo įrenginį.
  5. Išsaugoję ritę, galite ją rasti savo įrenginio galerijoje arba fotoaparato juostoje.

Vykdydami šiuos paprastus veiksmus galite lengvai atsisiųsti „Instagram“ ritinius ir juos lengvai pasiekti, kad galėtumėte peržiūrėti neprisijungę arba bendrinti su kitais.

Kaip atsisiųsti „Instagram“ ritinius naudojant trečiųjų šalių programas

Jei ieškote papildomų funkcijų ar labiau valdote atsisiuntimo procesą, galite apsvarstyti galimybę naudoti trečiųjų šalių programas, kad atsisiųstumėte „Instagram Reels“. Šios programos siūlo įvairias funkcijas ir leidžia įrašyti ritinius tiesiai į įrenginį. Štai keletas populiarių trečiųjų šalių programų, skirtų „Instagram Reels“ atsisiuntimui:

  • „InSaver“: „InSaver“ yra patogi programa, leidžianti atsisiųsti „Instagram“ ritinius vos keliais bakstelėjimais. Tiesiog nukopijuokite ritės, kurią norite atsisiųsti, nuorodą, atidarykite „InSaver“ ir įklijuokite nuorodą. Tada programa pateiks ritę ir pateiks parinktis, kaip ją išsaugoti jūsų įrenginyje.
  • Reels Downloader: Reels Downloader yra dar viena patikima programa, leidžianti be vargo atsisiųsti Instagram Reels. Panašiai kaip „InSaver“, turite nukopijuoti „Reel“ nuorodą, atidaryti „Reels Downloader“ ir įklijuoti nuorodą. Programa analizuos nuorodą ir suteiks galimybę išsaugoti ritę.

Tai tik keli pavyzdžiai trečiųjų šalių programų, kurias galima atsisiųsti „Instagram Reels“. Tačiau svarbu pažymėti, kad naudojant trečiųjų šalių programas kyla potencialių pavojų, pvz., privatumo problemų ar kenkėjiškų programų. Todėl patariama atlikti išsamų tyrimą ir pasirinkti patikimą programėlę iš patikimo šaltinio.

Patarimai, kaip atsisiųsti aukštos kokybės „Instagram“ ritinius

Atsisiųsdami „Instagram Reels“ norite užtikrinti, kad vaizdo įrašas išlaikytų kokybę ir aiškumą. Kad padėtumėte atsisiųsti aukštos kokybės ritinius, pateikiame keletą naudingų patarimų:

  • Atsisiųskite iš stabilaus interneto ryšio: kad išvengtumėte vaizdo trikdžių arba neprarastumėte vaizdo kokybės, prieš atsisiųsdami „Reels“ įsitikinkite, kad interneto ryšys yra stabilus.
  • Pasirinkite tinkamą formatą: kai kurios trečiųjų šalių programos leidžia pasirinkti formatą, kuriuo norite atsisiųsti ritinį. Pasirinkite formatą, kuris palaiko aukštą vaizdo kokybę, pvz., MP4 arba AVI.
  • Pasirinkite didžiausią galimą skiriamąją gebą: atsisiųsdami ritinius pasirinkite aukščiausią galimą skiriamąją gebą, kad užtikrintumėte geriausią vaizdo patirtį. Didesnė skyra gali užimti daugiau vietos saugykloje, todėl prieš pasirinkdami skyrą apsvarstykite įrenginio talpą.

Vadovaudamiesi šiais patarimais galite pagerinti atsisiuntimo patirtį ir mėgautis aukštos kokybės „Instagram“ ritėmis, kai tik norite.

„Instagram“ ritinių atsisiuntimas staliniame arba nešiojamajame kompiuteryje

Jei norite naršyti „Instagram“ staliniame arba nešiojamajame kompiuteryje ir norite iš ten atsisiųsti „Reels“, galite pasinaudoti keliais būdais. Štai kaip galite atsisiųsti „Instagram Reels“ į stalinį ar nešiojamąjį kompiuterį:

  • Elemento tikrinimo metodas: dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite ritės vaizdo įrašą ir pasirinkite „Tikrinti“ arba „Apžiūrėti elementą“. Bus atidarytas kūrėjo įrankių skydelis. Kode ieškokite vaizdo įrašo nuorodos ir nukopijuokite ją. Įklijuokite nuorodą į naują skirtuką ir bus paleistas vaizdo įrašas. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite vaizdo įrašą ir pasirinkite „Išsaugoti vaizdo įrašą kaip“, kad jį atsisiųstumėte.
  • Ekrano įrašymas: kita galimybė yra naudoti ekrano įrašymo programinę įrangą arba naršyklės plėtinius, kad būtų galima užfiksuoti vaizdo įrašą, kai jis leidžiamas jūsų staliniame ar nešiojamajame kompiuteryje. Kai vaizdo įrašas bus įrašytas, galite jį išsaugoti norimoje vietoje.

Nors šiems metodams gali prireikti šiek tiek daugiau techninių žinių ar papildomos programinės įrangos, jie suteikia galimybę atsisiųsti „Instagram Reels“ staliniuose ar nešiojamuosiuose įrenginiuose.

Atsisiųskite „Reels 2“.

„Facebook“ ritinių atsisiuntimas – žingsnis po žingsnio vadovas

„Facebook Reels“, taip pat žinomas kaip „Facebook Shorts“, yra funkcija, leidžianti vartotojams kurti ir bendrinti trumpus vaizdo įrašus „Facebook“ platformoje. Jei jus domina „Facebook“ ritinių atsisiuntimas, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite „Facebook“ programą savo mobiliajame įrenginyje ir eikite į ritinį, kurį norite atsisiųsti.
  2. Bakstelėkite ritinį, kad atidarytumėte jį visame ekrane.
  3. Apatiniame dešiniajame ekrano kampe ieškokite trijų taškų ir bakstelėkite juos, kad pamatytumėte parinktis.
  4. Iš parinkčių pasirinkite „Išsaugoti“, kad atsisiųstumėte „Facebook“ ritę į savo įrenginį.
  5. Išsaugoję ritę, galite ją rasti savo įrenginio galerijoje arba fotoaparato juostoje.

„Facebook Reels“ atsisiunčiant vyksta panašiai kaip „Instagram Reels“, todėl lengva išsaugoti ir mėgautis mėgstamais vaizdo įrašais „Facebook“ platformoje.

Įprastų problemų, kylančių atsisiunčiant „Instagram“ ritinius, šalinimas

Nors „Instagram Reels“ atsisiuntimas paprastai vyksta sklandžiai, kartais galite susidurti su problemomis. Štai keletas dažniausiai pasitaikančių problemų ir jų sprendimo būdų:

1. Nepavyko atsisiųsti ritinio: jei negalite atsisiųsti konkretaus ritinio, tai gali būti dėl vartotojo privatumo nustatymų. Kai kurie vartotojai nusprendžia apriboti savo ritinių atsisiuntimą, kad galėtų kontroliuoti savo turinį.

2. Prasta vaizdo kokybė: jei atsisiųstas ritinys turi prastą vaizdo kokybę, tai gali būti dėl silpno interneto ryšio arba pradinio vaizdo įrašo kokybės. Pabandykite dar kartą atsisiųsti „Reel“ naudodami stipresnį interneto ryšį arba ieškokite aukštesnės kokybės versijos.

3. Programų suderinamumas: įsitikinkite, kad naudojate naujausią „Instagram“ programos versiją arba trečiosios šalies programą, kurią naudojate „Instagram Reels“ atsisiuntimui. Pasenusios programos gali sukelti suderinamumo problemų ir trukdyti atsisiuntimo procesui.

Jei ir toliau susiduriate su sunkumais atsisiųsdami „Instagram Reels“, apsvarstykite galimybę susisiekti su „Instagram“ palaikymo komanda arba programos kūrėju dėl tolesnės pagalbos.

Teisinės nuostatos atsisiunčiant „Instagram“ būgnus

Atsisiunčiant „Instagram Reels“ svarbu atsižvelgti į teisinius aspektus. Nors „Reels“ siuntimas asmeniniam naudojimui apskritai yra priimtinas, labai svarbu gerbti originalių kūrėjų intelektinės nuosavybės teises. Nenaudokite atsisiųstų būgnų komerciniais tikslais ir nereikškite, kad jie yra savo. Visada nurodykite pradinį kūrėją, jei nuspręsite bendrinti atsisiųstą ritinį kitose platformose. Atminkite, kad norint palaikyti kūrybinę bendruomenę „Instagram“ tinkle, būtina gerbti autorių teisių įstatymus ir suteikti kreditą.

Išvada ir paskutinės mintys

„Instagram Reels“ atsisiuntimas gali būti patogus būdas išsaugoti ir mėgautis mėgstamu turiniu neprisijungus. Nesvarbu, ar pasirinksite atsisiųsti „Reels“ į savo mobilųjį įrenginį naudodami „Instagram“ programą, ar ieškosite trečiųjų šalių programėlių, kad gautumėte papildomų funkcijų, procesas yra paprastas ir prieinamas. Nepamirškite teikti pirmenybės aukštos kokybės atsisiuntimams ir vadovaukitės teisiniais sumetimais, kad užtikrintumėte teigiamą ir etišką patirtį. Vykdydami šiame straipsnyje nurodytus veiksmus ir patarimus, galite drąsiai atsisiųsti „Instagram Reels“ ir padidinti turinio suvartojimą platformoje.


Norėdami atsisiųsti „Instagram Reels“ tiesiogiai be trečiųjų šalių programų ar ekrano įrašymo:

  • Atidarykite „Instagram“ programą ir eikite į Ritės skirtuką.
  • Raskite ritinį, kurį norite atsisiųsti, ir paleiskite jį viso ekrano režimu.
  • Bakstelėkite tris taškus apatiniame dešiniajame ekrano kampe ir pasirinkite „Išsaugoti kameros ritinyje“, kad išsaugotumėte vaizdo įrašą savo galerijoje.

Taip, galite atsisiųsti „Instagram Reels“ iš kitų vartotojų profilių naudodami šį metodą:

  • Atidarykite „Instagram“ ritę, kurią norite išsaugoti, ir bakstelėkite piktogramą „Siųsti“.
  • Spustelėkite „Pridėti ritę prie savo istorijos“.
  • Norėdami išsaugoti vaizdo įrašą viso ekrano režimu, suimkite ir padidinkite peržiūrą.
  • Tada paspauskite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite „Išsaugoti“, kad išsaugotumėte ritę savo fotoaparato ritinyje.

Norėdami atsisiųsti „Instagram Reels“ darbalaukyje arba iš kito asmens viešosios paskyros:

  • Naudokite trečiųjų šalių įrankius, pvz., 4K Stogram, kad iš karto sukurtumėte visų savo būgnų atsargines kopijas ir atsisiųstumėte Instagram būgnų iš viešosios paskyros.
  • Paleiskite „4K Stogram“, programoje prisijunkite prie „Instagram“ paskyros, įveskite „Instagram“ paskyros, iš kurios norite atsisiųsti „Reels“, pavadinimą ir pasirinkite atitinkamas „Reels“ atsisiuntimo parinktis.
  • Spustelėkite mygtuką „Atsisiųsti“ ir mėgaukitės atsisiųstais ritiniais.