Kaip gauti patvirtinimą „Instagram“: atrakinkite mėlyną varnelę

Sukurti 10 kovo, 2024
patvirtintas instagramas

Kaip aistringas „Instagram“ vartotojas, esu tikras, kad esate susidūrę su paskyromis, kuriose šalia naudotojo vardo buvo pažymėta taip trokštama mėlyna varnelė. Ta mėlyna varnelė yra prestižo ir autentiškumo simbolis, rodantis, kad paskyrą patvirtino „Instagram“. Bet ką tiksliai reiškia būti patvirtintam „Instagram“ ir kodėl tai svarbu?

Kas yra mėlyna varnelė ir kodėl ji svarbi?

Mėlyna Instagram varnelė reiškia, kad paskyra yra autentiška ir priklauso viešam asmeniui, įžymybei ar pasauliniam prekės ženklui. Tai veikia kaip patikimumo ženklas ir padeda vartotojams atpažinti teisėtas paskyras tarp apsimetinėlių ir netikrų profilių jūros. Patvirtinimas „Instagram“ ne tik padidina jūsų paskyros patikimumą, bet ir atveria daugybę galimybių, tokių kaip didesnis matomumas, prekės ženklo partnerystė ir prieiga prie išskirtinių funkcijų.

Patvirtinimo „Instagram“ pranašumai

Taigi, kokia nauda, jei „Instagram“ tinkle gausite tą mėlyną varnelę? Na, leiskite man pasakyti, kad jų yra daug. Pirma, patvirtinimas „Instagram“ suteiks jūsų paskyrai teisėtumo jausmą. Tai parodo jūsų pasekėjams ir potencialiems pasekėjams, kad esate tas, kuo tvirtinate esąs. Tai gali būti ypač svarbu viešiems asmenims, influenceriams ir įmonėms, kurios nori sukurti savo auditorijos pasitikėjimą ir patikimumą.

Antra, patvirtinimas „Instagram“ gali žymiai padidinti jūsų matomumą. Labiau tikėtina, kad patvirtintos paskyros bus rodomos paieškos rezultatuose ir naršomos puslapiuose, todėl naudotojams lengviau atrasti jus ir jūsų turinį. Dėl šio didesnio matomumo gali padidėti sekėjų skaičius, įsitraukimas ir galiausiai bendradarbiavimo, rėmimo ir prekės ženklo partnerystės galimybės.

Kaip padidinti savo tikimybę gauti patvirtinimą „Instagram“.

Dabar, kai suprantame patvirtinimo „Instagram“ svarbą ir naudą, pasinerkime į strategijas, kurios gali padidinti jūsų tikimybę gauti tą nepagaunamą mėlyną varnelę. Visų pirma, labai svarbu suburti stiprų ir aktyvų „Instagram“ sekėjų skaičių. Nors patvirtinimui nereikia konkretaus sekėjų skaičiaus, didelė ir aktyvi auditorija gali parodyti jūsų įtaką ir aktualumą jūsų nišoje.

Be to, sutelkite dėmesį į aukštos kokybės originalaus turinio kūrimą, atitinkantį jūsų tikslinę auditoriją. Nuoseklumas yra labai svarbus, todėl nustatykite paskelbimo grafiką ir jo laikykitės. Bendraukite su savo sekėjais atsakydami į komentarus, pažymėdami „Patinka“ ir komentuodami jų įrašus bei dalyvaudami atitinkamuose pokalbiuose savo bendruomenėje. Kuo labiau įsitrauks jūsų auditorija, tuo labiau tikėtina, kad „Instagram“ apsvarstys jus patikrinti.

Kiek sekėjų reikia norint gauti patvirtinimą „Instagram“?

Vienas iš dažniausiai užduodamų klausimų, susijusių su Instagram patvirtinimu, yra: „Kiek sekėjų man reikia, kad būtų patvirtintas? Deja, stebuklingo skaičiaus nėra. „Instagram“ neturi konkretaus sekėjų skaičiaus reikalavimo patvirtinti. Vietoj to, jie sutelkia dėmesį į paskyros autentiškumą, unikalumą ir įtaką. Svarbu atsiminti, kad patvirtinimas grindžiamas ne tik stebėtojų skaičiumi, bet ir paskyros poveikiu bei pasiekiamumu.

Nors didelis sekėjų skaičius tikrai gali padėti, tai nėra vienintelis veiksnys, lemiantis patikrinimą. „Instagram“ atsižvelgia į įvairius veiksnius, tokius kaip paminėjimai spaudoje, žiniasklaida ir bendra paskyros reputacija. Taigi, užuot stebėję sekėjų skaičių, sutelkite dėmesį į tikros ir įsitraukusios bendruomenės aplink savo paskyrą kūrimą.

patvirtintas instagramas 2

Veiksmai norint gauti patvirtinimą „Instagram“ nemokamai

Dabar, kai aptarėme patvirtinimo svarbą ir jam įtakos turinčius veiksnius, panagrinėkime, kokių veiksmų galite imtis norėdami gauti patvirtinimą „Instagram“ nemokamai. Patvirtinimo procesas „Instagram“ yra nesudėtingas, tačiau reikalauja kruopštaus dėmesio detalėms. Štai žingsnis po žingsnio vadovas, padėsiantis naršyti procesą:

  1. 1 veiksmas: įsitikinkite, kad jūsų paskyra yra tinkama – prieš pradėdami patvirtinimo procesą įsitikinkite, kad paskyra atitinka „Instagram“ tinkamumo kriterijus. Jūsų paskyra turi būti autentiška, unikali, išsami ir vieša.
  2. 2 veiksmas: paruoškite paskyrą – atnaujinkite savo profilį naudodami aiškią profilio nuotrauką, patrauklią biografiją ir nuorodą į savo svetainę ar kitą atitinkamą informaciją internete. Įsitikinkite, kad jūsų paskyra yra aktyvi ir reguliariai atnaujinama aukštos kokybės turiniu.
  3. 3 veiksmas: surinkite patvirtinamuosius dokumentus – „Instagram“ gali reikalauti pateikti oficialius dokumentus, patvirtinančius jūsų tapatybę ir autentiškumą. Tai gali būti vyriausybės išduota tapatybės kortelė, įmonių įstatai arba viešų asmenų paminėjimai spaudoje.
  4. 4 veiksmas: pateikite patvirtinimo užklausą – eikite į „Instagram“ nustatymus, eikite į skirtuką „Paskyra“ ir pasirinkite „Prašyti patvirtinimo“. Užpildykite reikiamą informaciją, pridėkite patvirtinamuosius dokumentus ir pateikite prašymą.
  5. 5 veiksmas: palaukite atsakymo – pateikę patvirtinimo užklausą, viskas, ką galite padaryti, tai palaukti. „Instagram“ peržiūrės jūsų užklausą ir praneš apie sprendimą jūsų paskyros nustatymuose. Šis procesas gali trukti nuo kelių dienų iki kelių savaičių.

Kiek kainuoja gauti patvirtinimą „Instagram“?

Vienas iš labiausiai paplitusių klaidingų įsitikinimų, susijusių su „Instagram“ patvirtinimu, yra įsitikinimas, kad už tai reikia sumokėti. Leiskite man tai kartą ir visiems laikams paaiškinti – „Instagram“ neima jokių mokesčių už patikrinimą. Patvirtinimo procesas yra visiškai nemokamas. Jei susidursite su paslaugomis ar asmenimis, teigiančiais, kad mainais už pinigus siūlo patvirtinimą, greičiausiai jie yra sukčiai. „Instagram“ patvirtinimo procesas yra pagrįstas tik paskyros autentiškumu ir įtaka, o ne finansinėmis operacijomis.

Dažnos klaidos, kurių reikia vengti kreipiantis dėl patvirtinimo

Nors „Instagram“ patvirtinimo procesas gali atrodyti nesudėtingas, yra keletas įprastų klaidų, kurios gali sumažinti jūsų galimybes gauti patvirtinimą. Štai keletas spąstų, kurių reikia vengti:

  • Neišsami arba netiksli informacija – pateikdami patvirtinimo užklausą būtinai pateikite tikslią ir naujausią informaciją. Dar kartą patikrinkite patvirtinamuosius dokumentus ir įsitikinkite, kad jie galioja ir tinkami.
  • Sekėjų pirkimas arba įsitraukimas – „Instagram“ gali lengvai aptikti netikrus sekėjus ir įsitraukimą. Nepirkite stebėtojų, teigiamų įvertinimų ar komentarų, nes tai gali pakenkti jūsų patikimumui ir sumažinti tikimybę gauti patvirtinimą.
  • Apsimetinėti kitais – nemėginkite apsimesti viešu asmeniu ar žinomu prekės ženklu. „Instagram“ tikrina paskyras, kad išvengtų apsimetinėjimo, o ne įgalintų. Būkite autentiški ir nuoširdūs savo požiūriu.
  • Neaktyvus arba nenuoseklus – reguliariai atnaujinkite savo paskyrą nauju ir patraukliu turiniu. Jei esate neaktyvus arba nenuoseklus, gali susidaryti apleistos ar nesvarbios paskyros įspūdis.

„Instagram“ patvirtinimo alternatyvos

Jei išbandėte visas strategijas ir vis tiek nepavyko patvirtinti „Instagram“, nepraraskite vilties. Nors mėlyna varnelė gali būti galutinis tikslas, yra alternatyvių būdų, kaip sukurti platformos patikimumą ir autentiškumą. Apsvarstykite galimybę sutelkti dėmesį į stipraus asmeninio prekės ženklo kūrimą, bendradarbiauti su kitomis patvirtintomis paskyromis, pasitelkti influencerių rinkodarą arba ieškoti žiniasklaidos informacijos, kad pagerintumėte savo reputaciją ir matomumą.

Išvada

Apibendrinant, norint patvirtinti Instagram ir atrakinti tą trokštamą mėlyną varnelę, reikia autentiškumo, įtakos ir strateginių pastangų. Nors nėra garantuotos patvirtinimo formulės, atlikdami šiame straipsnyje nurodytus veiksmus galite padidinti sėkmės tikimybę. Atminkite, kad patvirtinimas susijęs ne tik su stebėtojų skaičiumi, bet ir su jūsų paskyros poveikiu ir pasiekiamumu. Sutelkite dėmesį į tikros ir įtraukiančios bendruomenės kūrimą, kurkite aukštos kokybės turinį ir išlikite nuoseklūs. Ir svarbiausia – nepamirškite, kad patvirtinimas nėra vienintelis sėkmės „Instagram“ matas. Stipraus asmeninio prekės ženklo kūrimas ir prasmingų ryšių su auditorija užmezgimas gali būti lygiai taip pat naudingas.

Norėdami paprašyti patvirtinto ženklelio „Instagram“, eikite į savo profilį, bakstelėkite meniu piktogramą, pasirinkite „Nustatymai“, tada bakstelėkite „Paskyra“ ir galiausiai pasirinkite „Prašyti patvirtinimo“. Norėdami užpildyti patvirtinimo užklausą, turėsite pateikti savo paskyros naudotojo vardą, vardą ir pavardę bei vyriausybės išduoto asmens tapatybės dokumento su nuotrauka kopiją.

„Instagram“ paprastai tikrina paskyras, kurios atstovauja gerai žinomą, labai ieškomą asmenį, prekės ženklą ar subjektą. Paskyros taip pat turi atitikti „Instagram“ paslaugų teikimo sąlygas ir bendruomenės gaires, būti autentiškos, pastebimos ir turėti visą profilį. Turėti didelį sekėjų skaičių nėra būtinas patvirtinimo reikalavimas

Pateikus patvirtinimo užklausą, „Instagram“ peržiūrės paskyrą, kad nustatytų, ar ji atitinka platformos patvirtinimo kriterijus. Peržiūros procesas gali užtrukti kelias savaites, o „Instagram“ tiesiogine žinute praneš paskyros savininkui apie patvirtinimo būseną