Kaip siųsti ritinius sau „Instagram“. (Atnaujinti!)

Sukurti 11 kovo, 2024
Siųskite ritinius sau

Kaip aistringas „Instagram“ vartotojas, aš visada ieškau naujų funkcijų ir būdų, kaip pagerinti savo patirtį platformoje. Neseniai atradau šaunią gudrybę, leidžiančią man siųsti būgnus sau „Instagram“. Ši funkcija man pakeitė žaidimą, nes ji leidžia lengvai išsaugoti ir dalytis mėgstamais būgnais. Šiame straipsnyje pasidalinsiu su jumis, kodėl norėtumėte siųsti ritinius sau, kaip tai padaryti žingsnis po žingsnio, šios funkcijos pranašumais, kūrybiškais atsiųstų būgnų naudojimo būdais, dažniausiai pasitaikančių problemų šalinimu ir kitais būdais. išsaugokite ir bendrinkite ritinius „Instagram“.

Kodėl norėtumėte siųsti ritinius sau?

Jums gali kilti klausimas, kodėl aš norėčiau siųsti ritinius sau į „Instagram“? Na, yra keletas priežasčių, kodėl ši funkcija gali būti nepaprastai naudinga. Pirma, išsiųsdami būgnus sau, galėsite lengvai juos išsaugoti, kad galėtumėte peržiūrėti vėliau. „Instagram“ algoritmas nuolat keičiasi, o šiandien matomi ritiniai rytoj gali būti palaidoti jūsų sklaidos kanale. Siųsdami būgnus sau, užtikrinate, kad galėsite lengvai juos pasiekti bet kada.

Antra, siųsdami būgnus sau galite kuruoti mėgstamo turinio kolekciją. Nesvarbu, ar tai būtų juokingi vaizdo įrašai, įkvepiančios citatos ar naudingi vadovėliai, galite sukurti suasmenintą ritinių biblioteką, kurią galėsite peržiūrėti, kai tik prireiks pasiimti ar įkvėpimo. Tai gali būti ypač naudinga turinio kūrėjams, norintiems mokytis ir mokytis iš kitų kūrėjų metodų.

Kaip siųsti būgnus sau „Instagram“.

Dabar, kai suprantame ritinių siuntimo sau naudą, pasinerkime į nuoseklų vadovą, kaip tai padaryti. Procesas yra gana paprastas ir gali būti atliktas vos keliais bakstelėjimais. Štai kaip:

  1. Atidarykite „Instagram“ programą savo mobiliajame įrenginyje ir eikite į ritinį, kurį norite išsiųsti sau.
  2. Bakstelėkite trijų taškų (…) piktogramą, esančią apatiniame dešiniajame ritės kampe.
  3. Iš rodomų parinkčių bakstelėkite mygtuką „Siųsti“.
  4. Paieškos juostoje įveskite savo vartotojo vardą ir pasirinkite jį iš pasiūlymų.
  5. Bakstelėkite mygtuką "Siųsti" ir voila! Ritė bus išsiųsta į jūsų tiesioginius pranešimus.

Ar galite siųsti ritinius sau „Instagram“?

absoliučiai! „Instagram“ leidžia siųsti ritinius sau taip, kaip siųstumėte juos bet kuriam kitam platformos vartotojui. Ši funkcija neapsiriboja ir jūsų turiniu. Galite siųsti kitų vartotojų sukurtus būgnus, jei jų paskyros yra viešos. Tai atveria daugybę galimybių išsaugoti ir dalytis jums patinkančiu turiniu.

Ričių siuntimo sau pranašumai

Ritų siuntimas sau „Instagram“ suteikia keletą privalumų. Pirma, tai leidžia jums sukurti asmeninę mėgstamo turinio kolekciją. Nesvarbu, ar tai juokingi vaizdo įrašai, informatyvūs vadovėliai ar stulbinantys vaizdai, galite sukurti biblioteką, atitinkančią jūsų pomėgius ir pageidavimus.

Antra, siųsdami ritinius sau užtikrinate lengvą prieigą prie mėgstamo turinio, net jei jis yra paslėptas jūsų sklaidos kanale arba dingsta iš naršymo puslapio. Tai ypač naudinga turinio kūrėjams, norintiems mokytis ir mokytis iš kitų kūrėjų metodų. Išsaugoję ritinius sau, galėsite jas peržiūrėti, kai tik prireiks įkvėpimo arba norėsite išanalizuoti konkrečius turinio aspektus.

Galiausiai, siųsdami ritinius sau, galite lengvai jais dalytis su kitais. Galbūt aptikote ritinį, kuris, jūsų manymu, patiktų jūsų draugui, arba norite parodyti savo mėgstamą turinį pristatyme ar tinklaraščio įraše. Jei ritiniai siunčiami į jūsų tiesioginius pranešimus, galite juos lengvai persiųsti kitiems arba atsisiųsti, kad galėtumėte naudoti neprisijungę.

Kūrybingi būdai panaudoti siunčiamus ritinius

Dabar, kai žinote, kaip siųsti ritinius sau ir jo teikiamus privalumus, panagrinėkime keletą kūrybiškų šios funkcijos naudojimo būdų:

  1. Sukurkite asmeninę nuotaikų lentą: jei esate menininkas ar dizaineris, galite naudoti atsiųstus ritinius, kad sukurtumėte nuotaikų lentą kitam projektui. Išsaugokite ritinius, kurie jus įkvepia, nesvarbu, ar tai būtų spalvų paletės, raštai ar meninės technikos.
  2. Dalykitės turiniu su savo komanda: jei dirbate su bendradarbiavimo projektu, būgnų siuntimas sau gali būti puikus būdas bendrinti turinį su savo komanda. Galite lengvai persiųsti ritinius savo kolegoms, užtikrindami, kad visi būtų tame pačiame puslapyje.
  3. Suplanuokite savo turinio strategiją: kaip turinio kūrėjui svarbu neatsilikti nuo naujausių tendencijų ir metodų. Siųsdami ritinius sau, galite sukurti įkvėpimo biblioteką, kuri gali padėti planuoti turinio strategiją ir neatsilikti nuo sėkmės.
  4. Sukurkite kuruojamą sklaidos kanalą: jei norite sukurti vientisą ir vizualiai patrauklų „Instagram“ sklaidos kanalą, būgnų siuntimas sau gali būti puikus būdas kuruoti turinį, atitinkantį jūsų estetiką. Galite išstudijuoti ritinius ir analizuoti, kas daro juos vizualiai patrauklius, o tada pritaikyti šiuos principus savo turiniui.
Nusiųskite ritinius sau 2

Įprastų trikčių šalinimas siunčiant ritinius sau

Nors ritinių siuntimas sau „Instagram“ sistemoje paprastai yra sklandus procesas, gali kilti keletas bendrų problemų, su kuriomis galite susidurti. Štai keli trikčių šalinimo patarimai, padėsiantys jas įveikti:

  1. Lėtas interneto ryšys: jei interneto ryšys lėtas, ritinio siuntimas gali užtrukti ilgiau. Įsitikinkite, kad esate prisijungę prie stabilaus „Wi-Fi“ tinklo arba pabandykite išsiųsti ritinį, kai ryšys bus geresnis.
  2. Programų naujiniai: „Instagram“ dažnai išleidžia naujinimus, kad pagerintų programos našumą ir ištaisytų klaidas. Jei kyla problemų siunčiant būgnus sau, įsitikinkite, kad įrenginyje įdiegta naujausia programos versija.
  3. Paskyros nustatymai: įsitikinkite, kad paskyros nustatymai leidžia gauti tiesioginius pranešimus iš savęs. Eikite į paskyros nustatymus ir patikrinkite privatumo parinktis, kad įsitikintumėte, jog galite siųsti ir gauti pranešimus iš savo paskyros.

Kiti būdai, kaip išsaugoti ir bendrinti ritinius „Instagram“.

Nors būgnų siuntimas sau yra patogus būdas išsaugoti ir bendrinti turinį, yra ir kitų būdų, kuriuos galite ištirti. Štai keletas alternatyvų:

  1. Išsaugokite savo kolekcijose: „Instagram“ leidžia išsaugoti kolekcijų ritinius, kurie iš esmės yra aplankai, kuriuose galite suskirstyti į kategorijas ir tvarkyti išsaugotą turinį. Tiesiog bakstelėkite žymės piktogramą po ritiniu ir pasirinkite kolekciją, kurioje norite ją išsaugoti.
  2. Pasidalykite savo istorija: jei norite bendrinti ritinį su savo sekėjais, galite tai padaryti paskelbdami jį savo „Instagram“ istorijoje. Bakstelėkite popierinio lėktuvo piktogramą po ritiniu ir pasirinkite parinktį „Pridėti įrašą prie savo istorijos“.
  3. Atsisiųskite būgną: jei norite, kad įrenginyje būtų vietinė ritinio kopija, galite ją atsisiųsti. Yra įvairių trečiųjų šalių programų ir svetainių, kurios leidžia atsisiųsti „Instagram“ vaizdo įrašus. Tačiau būkite atsargūs naudodami trečiųjų šalių programas ir įsitikinkite, kad jos yra geros reputacijos ir saugios.

Išvada

Ritų siuntimas sau „Instagram“ yra galinga funkcija, leidžianti lengvai išsaugoti ir bendrinti mėgstamą turinį. Nesvarbu, ar norite kurti įkvėpimo biblioteką, dalytis turiniu su savo komanda ar planuoti turinio strategiją, ši funkcija padės jums padėti. Turėdami šiame straipsnyje pateiktą nuoseklų vadovą ir trikčių šalinimo patarimus, greitai nusiųsite ritinius kaip profesionalas. Taigi pirmyn, išbandykite ir išnaudokite visas „Instagram“ ritės funkcijos galimybes. Linksmo dalinimosi!

Taip, galite siųsti ritinį sau „Instagram“ atlikdami šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite „Instagram“ programą ir eikite į savo profilį.
  2. Raskite ritę, kurią norite išsiųsti sau.
  3. Bakstelėkite ritinį, kad jį atidarytumėte.
  4. Po būgnu palieskite popierinio lėktuvo piktogramą (bendrinimo mygtukas).
  5. Skiltyje „Siųsti“ pasirinkite „Bendrinti su savo istorija“.
  6. Bakstelėkite „Siųsti“ ir ritinys bus išsiųstas į jūsų istoriją.
  7. Kai jis bus įtrauktas į jūsų istoriją, galėsite jį bet kada peržiūrėti vėliau.

Nuo naujausio atnaujinimo „Instagram“ neturi tiesioginės funkcijos, leidžiančios išsaugoti būgnus jūsų telefono fotoaparato ritinyje. Tačiau galite naudoti trečiųjų šalių programas arba ekrano įrašymo funkcijas savo įrenginyje, kad užfiksuotumėte ritinį ir išsaugotumėte jį savo telefone.

Šiuo metu „Instagram“ neturi funkcijos, leidžiančios siųsti ritinį kam nors kitam ir sau vienu metu. Jei norite išsaugoti ritinį sau, galite nusiųsti jį į savo istoriją ir pasidalinti ja su kitais iš savo istorijos.